Menü öffnen
Suchen
Termékek
Vállalat
Kapcsolattartó partner
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

HRD-SG és HRK-SSG standard szorítógyűrűs tömítések kábelek tömítéséhez – minden követelményhez van abszolút biztonságos megoldás

Jól bevált HRD-SG és HRK-SSG standard szorítógyűrűs tömítéseink már telepített kábelekhez használható osztott gumi nyomótömítés-rendszerek. A beépített szegmensgyűrűknek köszönhetően a tömítés a helyszínen egyszerűen a kábel, ill. a vezeték átmérőjéhez igazítható.

A már ezernyi alkalommal beépítésre került HRD-SG tömítések technológiájának alapját a bemetszett szegmensgyűrűk és nemesacél nyomólemezek képezik. A tömítés kábelátmérőhöz igazítása a szegmensek egyszerű leszámolásával és lecsupaszításával történik.

A HRK-SSG tömítések ezzel szemben öntött alkatrészek, amelyek megfelelő átmérő-feliratozással ellátott szegmensgyűrűkkel rendelkeznek, így még biztonságosabban és egyszerűbben beépíthetők. A tömíthető kábel átmérője közvetlenül az egyes szegmensekre van nyomtatva, így megkönnyítve a megfelelő szegmens kiválasztását. A felhasznált műanyag nyomólemezek előnye továbbá a beépített formatartó csatlakozóknak köszönhetően az, hogy kizárt, hogy szerelés közben elcsavarodjon az alkatrész.

HRD-SG

HRK-SSG