Keresni
Kívánságlista
Region
Region (hu)
Termékek
Vállalat
Fókuszban
Kapcsolattartó partner
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

Mindig. Biztonságosan. Megbízhatóan.

csúcsminőség válogatott beszállítóinktól

A felhasznált anyagok és szolgáltatások beszerzésétől nagymértékben függ ügyfeleink elégedettsége, ezáltal a Hauff-Technik sikere is, ezért beszállítóink kiválasztásakor rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy képzett és erős partnerekkel megbízható és hosszú távú kapcsolatokat alakítsunk ki.

Azok a szolgáltatók felelnek meg a leginkább az együttműködés feltételeinek, akik kiváló minőségű termékeket kínálnak világpiaci árakon, és megbízhatóan végzik a szállítást. A kiválasztás további kritériumait a beszállítói információs kérdőívben találja.

 

Patrizia Ziegler
beszerzési részleg
Robert-Bosch-Straße 9
89568 Hermaringen, NÉMETORSZÁG

Tel. +49 7322 1333-143

Elérhetőség mentése

Önkéntes információs adatlap beszállítók számára

Ha szeretne a beszállítónk lenni

Az önkéntes információs adatlap lehetséges együttműködésünk része, és elősegíti az általános folyamatláncok megtervezését és biztonságos megvalósítását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a teljesen kitöltött űrlap alapfeltétele a beszállítói listára kerülésnek. A kérdőíven szereplő információknak köszönhetően előzetesen felmérhetjük az Ön vállalatát, termékeit és teljesítőképességét, emellett megítélhetjük a minőséget is.

Amennyiben érdekesnek találjuk pályázatát, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Általános beszerzési feltételek

A Hauff-Technik GmbH & Co. KG megrendeléseire az alábbiakban ismertetett általános beszerzési feltételek, illetve adott esetben a megrendelésben megadott szállítási és fizetési feltételek vonatkoznak. Amennyiben nem állnak rendelkezésére ezek a feltételek, itt tekintheti meg, töltheti le és nyomtathatja ki azokat.

Szállítási utasítások

Új logisztikai struktúráink az elküldésre és a csomagolásra vonatkozó előírásaink alapos átalakításának következtében jöttek létre. Az átalakítás célja az áruk védelme a logisztikai láncon belül azokat ért sokféle igénybevételtől, így biztosítva, hogy az adott termék sértetlenül, használatra kész állapotban érkezzen a felhasználás helyére. Amennyiben a megrendelésben, a műszaki leírásokban vagy a megrendelő különleges beszerzési feltételeiben nincsenek eltérő szabályozások, az alábbi feltételek alkalmazandók.

A Hauff-Technik Hungária Kft. technológiai fejlesztése Kazincbarcikán.