Keresni
Kívánságlista
Region
Region (hu)
Termékek
Vállalat
Fókuszban
Kapcsolattartó partner
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es
»Az innováció mint  a jövő modellje
»»Az innováció mint
a jövő modellje«

Mindig. Biztonságos. Vízió.

Mi vagyunk Európa egyik legnagyobb kábel-, cső- és házbevezetés-tömítőrendszereket gyártó vállalata.

Innovatív tömítőrendszereink megóvják az Ön épületeit a beszivárgó víztől, gáztól, tűztől, szennyeződésektől és a férgektől. Az egyedi megoldásaink garantálják Önnek a teljes tömítettséget, a hatékony gazdaságosságot, felhasználóbarátak, és valamennyi konstrukcióban tartósak. A családi házaktól kezdve a különféle épületszerkezeteken át egészen az olyan nagy beruházást igénylő projektekig, mint a repülőterek és az erőművek.

Ügyfeleink között megtalálhatók energiaszolgáltatók, közüzemi művek, építési vállalkozások, szerelőüzemek, telekommunikációs vállalatok és ipari szereplők is. A Hauff-Technik termékcsaládja számos építőanyag- és mélyépítési kereskedőnél megtalálható. Emellett építészek, tervezők, és privát kivitelezők is leteszik voksukat tapasztalatunk és szakértelmünk mellett. Mindenki számára az Ön speciális kihívásainak megfelelő megoldást nyújtjuk átfogó termékválasztékunkból, de akár egyedi méretre gyártott termékeinkkel is.

Beim Abspielen des Videos werden Daten an YouTube gesendet. Es gelten die Datenschutzerklärungen von YouTube und Hauff-Technik.

Számok, adatok, tények

Munkatársak száma:
550
 
Éves forgalom:
116 millió
euró 2023-ben
Több mint
60 éves
tapasztalat
55.000 m²
összterület a hermaringeni telephelyen
bejelentett szabadalmak
100
 
megtalálható a piacon több mint
40 országban
 

Székhelyünk

2014 júniusában a Hauff-Technik áthelyezte három telephelyét a cég új székhelyére a hermaringeni kereskedelmi területen.

»Most válik együvé, ami összetartozik.«, dr. Michael Seibold a nyitáskor.

Parkolóhelyek

Több mint 200 parkolóhely áll rendelkezésre, így könnyen elérhet minket.

Motoros parkolóhelyek

Csak két keréken érkezik? Ehhez is van elég parkolóhely.

Mozgássérült parkolóhelyek

Közvetlenül a főbejáratnál két parkolóhely található a mozgássérültek számára. Innen a cég minden területe akadálymentesen elérhető.

Töltőállomások

A környezetvédelem fontos számunkra. Ezért kínálunk munkatársainknak és vendégeinknek összesen több mint 30 töltőállomást tölthető hibrid és elektromos járművek számára.

Kerékpáros parkolóhelyek

Erősíteni szeretnénk a környezettudatosságot. Sok munkatársunk kétkerekű járművel jár be a Hauff-Technikhez. A megfelelő parkolóhelyek már megvannak. És itt is lépést tartunk a korral: több mint tíz töltőállomás érhető el elektromos kerékpárokhoz.

Konferenciatermek

A tágasság jegyében négy tárgyalóterem található a főépületben, melyek igény szerint egy nagy konferenciateremmé nyithatók össze. További kisebb konferenciatermek, valamint kávézó- és beszélgetősarkok az épület minden részében találhatók.

Vízadagoló ingyenesen elérhető

Munkatársaink egészsége fontos számunkra. Ezért ingyenesen biztosítunk nekik friss vizet a vízadagolóinkban.

Kostbar étterem

»Kostbar« nevű üzemi éttermünkben friss és szezonális fogások várják Önt.

A vezető csapat

Vállalatunk egyértelműen a csapatmunkának köszönheti sikerét. A vezetői csapat együtt dolgozik, és képviseli a Hauff-Technik több mint 450 szakértő és rendkívül motivált munkatársát.

Michael Seibold
ügyvezető igazgató
Cornelia August
Jövő › Minőség és IT
Stephan Winnen
jövő > nemzetközivé válás
Horst Scheuring
alkotás › országos értékesítés
Ralf Kurz
alkotás › országos fejlesztés és értékesítés
Thomas Kölle
üzemeltetés › anyaggazdálkodás
Georg Zink
üzemeltetés › gyártás
Rainer Lindenmaier
bevétel › beszerzés
Jochen Ulrich
bevétel › számvitel
»Nem vagyok karrierista menedzser – a Hauff-Technik frontembere vagyok. A fenntarthatóan sikeres vállalati fejlesztésre koncentrálok – szenvedélyem a Hauff-Technik munkatársai számára létrehozni a nagyra értékelő és tartalmas vállalati kultúrát.«
Michael Seibold
ügyvezető igazgató

A született frankföldi 2005 januárja óta a Hauff-Technik egyedüli ügyvezető igazgatója. Az erlangeni és az amerikai anyagtudományi tanulmányok után első szakmai tapasztalatait folyamatmérnökként a müncheni MAN vállalatnál szerezte, majd a Hamburg-Harburgi Műszaki Egyetemen doktorált gépész. Ezután az OSRAM üvegfelhordási technológiáját vezette Augsburgban. Ez idő alatt sikerült egy közepes méretű innovációs alapszervezetet alapítania a lapos lámpák iparosításával foglalkozó vállalatcsoportban, és megkapta az OSRAM Innovációs Díjat. A neves svájci HELBLING technológiai és tanácsadó csoport németországi leányvállalatának ügyvezető igazgatójaként jelentős mértékben hozzájárult a gépipar és az autóipar, valamint a fogyasztási cikkek elismert mérnöki szolgáltatásainak fejlesztéséhez. Minden professzionalizmusa mellett rendkívül fontos számára a munkaerővel való kapcsolattartás, ami „gyakorlatias” főnökké teszi. A párbeszédre és a konszenzusra való képesség, de a pragmatizmus és a kitartás is jellemzi. 2021-ben végül több mint 100 millió eurós összértékesítéssel új dimenzióba léptette a vállalatot.

Michael Seibold
»Szenvedélyünk a jövő aktív alakítása – vállalati kultúránk természetes része, hogy optimalizált folyamatokkal és fenntartható vállalatvezetéssel folyamatosan a digitális kiválóságra törekszünk. A hangsúly ügyfeleink, alkalmazottaink, partnereink és tulajdonosaink elégedettségén van, akik elkötelezettek a változás alakításában.«
Cornelia August
Jövő › Minőség és IT

A Hauff-Technik GmbH & Co. KG történetének első női részlegvezetőjeként Cornelia August felelős a jövő területéért. Miután az optikai iparban kezdett, szakmai pályafutását más irányba terelte, és 2006-ban megkezdte üzleti tanulmányait a Hauff-Techniknél a pénzügy, kontrolling és marketing területén. A diploma megszerzése után átvette a cég marketingrészlegének vezetését. Amikor 2012-ben váltott a minőségellenőrzésre, lemondott a pozícióról. Az IT részleg vezetésének 2015-ös további felvállalása, a környezet- és folyamatmenedzsmentet is magában foglaló integrált irányítási rendszer fejlesztése és bővítése megteremtette az alapot a digitalizációhoz, amely ma a fenntarthatóság középpontba állításával jelentősen befolyásolja a vállalati kultúrát.

Cornelia August
»Szeretnénk szabványt felállítani a tömítési és kábelbevezetési megoldások terén a nemzetközi piacokon. Globális kilátásokkal, vállalkozói szellemmel és tapasztalt megközelítéssel visszük előre üzletünket a nemzetközi piacokon.«
Stephan Winnen
jövő > nemzetközivé válás

Stephan Winnen 2017 óta vezeti a Hauff-Technik nemzetközivé válási projektjét. Fáradhatatlan lelkesedéssel dolgozik a cég német határokon túli terjeszkedésén. Mielőtt 2017-ben csatlakozott a Hauff-Technikhez, Stephan Winnen különböző vezetői pozíciókat töltött be nemzetközi vállalatoknál. Vállalkozói vér folyik az ereiben, amelyet a nagyapja által alapított családi vállalkozásban szerzett. Különféle szakmai állomásai a világ eltérő régióiba vitték. A piac közelsége, a mobilitás, a nemzetköziség és az idegen kultúrákban való tájékozódási képesség számára nemcsak elcsépelt szófordulatok, hanem a megélt valóság. Winnen filozófiát tanult a jezsuitáknál, és katolikus teológiából diplomázott a Freiburgi Egyetemen. Házas, három felnőtt gyermek édesapja.

Stephan Winnen
»Feladatunk, hogy az átfogó értékesítési stratégia irányát folyamatosan a mindenkori piaci és vevői igényekhez igazítsuk, valamint hogy ismételten innovatív termékmegoldásokat fejlesszünk ki a piac számára.«
Horst Scheuring
alkotás › országos értékesítés

Horst Scheuring az alkotási részleget vezeti kollégájával, Ralf Kurzzal. Szakmai pályafutását az ulmi városi közműveknél kezdte. 1995-ben a Hauff-Technikhez váltott műszaki tanácsadóként, 1997-ben pedig kiemelt partner kapcsolattartóként előmozdította a multifunkciós épületbevezetés szabványosítását. A következő években végigkísérte a cég átalakulását a kábelátvezetők gyártójából a mai házbevezető rendszerek teljes körű gyártójává. 2010-ben országos szintű értékesítési beosztást kapott. Amellett, hogy az átfogó értékesítési stratégiát folyamatosan igazítja a mindenkori piaci és vevői igényekhez, Horst Scheuring kreatív szabadságát használja arra, hogy kollégájával együtt ismételten innovatív termékmegoldásokat fejlesszen ki a piaci érettségig.

Horst Scheuring
»A kreativitás az, amikor eszedbe jut valami, avagy feltűnik valami.«
Ralf Kurz
alkotás › országos fejlesztés és értékesítés

Ralf Kurz az Alkotó osztályt vezeti kollégájával, Horst Scheuringrel együtt. Miután befejezte gépészmérnöki tanulmányait és továbbképzését, 1990 elején Ralf Kurz a Hauff-Technik helyszíni szervizrészlegnél kezdett dolgozni. Miután 1993-ban átkerült a belső értékesítésre, ezt az osztályt vezette, mígnem négy évvel később a fejlesztési és tervezési osztály vezetésével bízták meg. 2008-tól 2011-ig Ralf Kurz a vállalat teljes műszaki vezetésének tagjaként tevékenykedett. Az új részlegstruktúrák felállítása után csoportvezetőként a munkatársaival csapatvezetőként a teljes alkotó részlegért felelős, amely magában foglalja a németországi értékesítési, termékfejlesztési, termékmenedzsment és marketing osztályokat.

Ralf Kurz
»Tedd azt, amit helyesnek gondolsz. Mindig lesz valaki, aki másképp gondolkodik.«
Thomas Kölle
üzemeltetés › anyaggazdálkodás

Thomas Kölle az üzemeltetésért és az infrastruktúráért felel. Miután elvégezte az elektroműszerészi iskolát, az Osram gépészmérnöki részlegében szerzett kezdeti tapasztalatokat. 1994-ben kezdte kereskedelmi pályáját a Hauff-Technik csapatánál, majd 1997-ben vette át az IBS-Centrum irányítását, amely az információátadás, tanácsadás és képzés központi kiindulási helye volt. 2013-ban kinevezték cégvezetőnek, és többek között az igazgatósági épület és az akkori három gyártóüzem összevonásáért volt felelős; így létrejött a mai ultramodern hermaringeni telephely. Ez egy igazi mérföldkő a cég történetében. Az új területi struktúrák felállítása után Thomas Kölle 2015-ben vette át az anyaggazdálkodásra összpontosító „Üzemeltetési” osztály vezetését, továbbá megbízták az új SAP-rendszer bevezetésével. A későbbi, SAP által vezérelt, teljesen automatikus logisztikai központtal rendelkező gyárbővítésből jött létre a ma ismert Hauff-Technik. Az üzemeltetési és infrastruktúra-részleg vezetőjeként a Hauff-Technik Swiss AG, a Hauff-Technik Middle East-FZE és a ZweiCom-Hauff GmbH leányvállalatoknál is ellátja az ügyvezető igazgatói feladatokat.

Thomas Kölle
»Sikerünk mozgatórugója a változás – az elmúlt évek során ezzel a tulajdonsággal sikerült modern ipari vállalattá fejlődnünk, annak minden szempontját figyelembe véve. A kellemes munkakörnyezet alapja a rendkívül motivált alkalmazottak és az elismerő vállalati kultúra.«
Georg Zink
üzemeltetés › gyártás

Georg Zink a legfiatalabb az osztályvezetők között. A ma már kétgyermekes édesapa az ipari értékesítői képzés után úgy döntött, hogy egy műszaki főiskolán folytatja tanulmányait. Ulmban a szervezés és irányítás szakon folyó termelésmérnöki tanulmányai közben 2006-ban a leendő mérnök elkezdte első gyakornoki munkáját a Hauff-Techniknél. Tanulmányai befejezése után Georg Zink 2008-ban a gyártástervezésnél kezdett, 2009-től pedig a fröccsöntésért volt felelős. 2011-ben vette át az akkori három gyártóüzem irányítását, amely 2015-ben a gyártóüzemek összevonása után kiegészült a termelési és logisztikai célú működési terület irányításával. 2022 óta felel az üzemért és az értékteremtési folyamatokért.

Georg Zink
»A nagyobb partnerekkel folytatott intenzív együttműködés döntő sikertényező a Hauff-Technik számára.«
Rainer Lindenmaier
bevétel › beszerzés

Rainer Lindenmaier a bevételi és beszerzési részleg vezetője. Üzletvezetési tanulmányai után először beszerzéssel, majd szervizmenedzsmenttel foglalkozott az augsburgi Aufzugtechnik vállalatnál. 1995-ben az OTIS felvonóágazatában is végigkísérte a szereléstervezést. 1999-ben az üzemközgazdász (VWA) a Hauff-Technik vállalathoz ment, ahol kezdetben a cégvezetés asszisztenseként tevékenykedett. Ezt követték az első lépések a számvitel területén: a számítás, majd a kontrolling fejlesztése volt a mai „Jövedelem” divízió kezdete. Rainer Lindenmaier 2005 óta a vezetőség tagja, és most a nyereségért felelős, ahol a beszerzésre helyezi a hangsúlyt.

Rainer Lindenmaier
»Ne kérj másoktól olyat, amit te magad nem vagy hajlandó megtenni!«
Jochen Ulrich
bevétel › számvitel

Jochen Ulrich a bevételi és számviteli részleg vezetője. Kereskedelmi képzése és üzletvezetési tanulmányai után a Stadtwerke Heidenheim AG vállalatnál különböző feladatokban vett részt és felelősségi területeket vállalt. A beszerzési osztályon végzett munka után a munka-előkészítő osztály vezetését vette át, majd műszaki vezető lett. 2011-ben Jochen Ulrich átjött a Hauff-Technik GmbH & Co. KG vállalathoz, ahol kezdetben az értékesítésben dolgozott, utána 2011 végén átvette a kontrolling osztályt, majd röviddel ezután a könyvelésért lett felelős. 2013 óta a cégvezetés része és a „Bevétel” divízió vezetője, elsősorban pénzügyekkel és kontrollinggal foglalkozik.

Jochen Ulrich

További kapcsolattartók

Sarah Raab

HR vezető

Tel.: +49 7322 1333-130
bewerbung@hauff-technik.de

Claudia Braith

vállalati kommunikációs vezető

Tel.: +49 7322 1333-113
claudia.braith@hauff-technik.de

Prisca Padineantu

marketingvezető

Tel.: +49 7322 1333-223,
marketing@hauff-technik.de

Sandra Keller

megbízott minőségbiztosítási igazgató

Tel.: +49 7322 1333-721
sandra.keller@hauff-technik.de

André Koch

megbízott környezetirányítási igazgató

Tel.: +49 7322 1333-718
andre.koch@hauff-technik.de

Patrizia Ziegler

a beszerzés-ellenőrzési részleg vezetője

Tel.:  +49 7322 1333-143
patrizia.ziegler@hauff-technik.de

Silvia Rose

a vám- és szállításkezelés vezetője

Tel.:  +49 7322 1333-547
silvia.rose@hauff-technik.de

1/3

Leányvállalatok és partnerek

Szenvedélyünk az épületek abszolút biztonságos lezárása. Munkánk középpontjában ügyfeleink elégedettsége áll. Hogy bármilyen igényre gyors, ugyanakkor nagyon hatékony megoldást találjunk, új és innovatív termékeket fejlesszünk és gyártsunk, és ügyfeleinket mindig tanácsokkal és tettekkel támogassuk – ennek érdekében világszerte maximális elkötelezettséggel tevékenykedünk. Munkatársaink bejárják a világot az Ön kedvéért.

Hauff-Technik Swiss AG
Grabenackerstrasse 7
4702 Oensingen, SWITZERLAND

Tel.: +41 62 206 00-70
Fax: +41 62 206 00-79

htch.anfrage@hauff-technik.ch
htch.bestellungen@hauff-technik.ch
www.hauff-technik.ch

Hauff-Technik GRIDCOM GmbH
Geiselroter Heidle 1
73494 Rosenberg, GERMANY

Tel.: +49 7967 9008-30
Fax: +49 7967 9008-99

office@hauff-technik-gridcom.de
www.hauff-technik-gridcom.de

Hauff-Technik Middle East
FZE Ajman Free Zone- Gate : 1
Building C1, Office –C1-1114
Port Street 1
PO Box 45590 Ajman, UAE

Tel.: +971 (674) 72 218
Mob: +971 508 981595

jenuel.santos@hauff-technik.de
www.hauff-technik.ae

Hauff-Technik UK Limited
Units 1 & 2 Carrwood Road
Chesterfield
S41 9QB, United Kingdom

Tel.: +44 (0) 1484 522039

htuk.office@hauff-technik.com
https://www.hauff-technik.uk

Mindig. Biztonságos. Erős.

Vállalatunk egyetlen tulajdonosa több mint harminc éve a német nyelvű középvállalatokban hosszú távú részesedés megszerzésére specializálódott INDUS Holding AG. Az INDUS kezdetektől fogva ideális platformot kínál a vállalkozási fejlődésünkhöz.

Az INDUS Holding AG operatív önálló részesedésével a speciális, középvállalati erősségeink nem vesznek el, hanem kiteljesedhetnek. Így a Hauff-Technik a részletekre is összpontosíthat anélkül, hogy elveszítené ellenőrzését az egész felett.

Kb.
11 000
munkatárs
Éves forgalom:
1.804 millió
euró 2022-ban
Többségi részesedés
46
középvállalatban

Más partnerek

Egyes területeken támogatásra is szükségünk van. Akikre mindig számíthatunk:

Wiese & Wiese GbR ügyvédi iroda
Donnersbergerstrasse 9
80634 München, NÉMETORSZÁG

Tel.: +49 8939 10-19
Fax: +49 8939 39-8

anwaltskanzlei@wieseundwiese.de

Uwe Schwerdt
Munkavédelmi szakember

Dr. med. Viktoria Schenkengel
Christianstrasse 9
89522 Heidenheim, NÉMETORSZÁG

Telefon: +49 7321 3069-303
info@praeventi.de

#mivagyunkahaufftechnik

A Hauff-Technik Hungária Kft. technológiai fejlesztése Kazincbarcikán.