Keresni
Kívánságlista
Region
Region (hu)
Termékek
Vállalat
Fókuszban
Kapcsolattartó partner
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es
Mi vagyunk a Hauff-Technik!
»Mi vagyunk a
Hauff-Technik!«

Mindig. Biztonságos. Együtt.

A Hauff-Technik az egyik piacvezető vállalat az épületbevezetések szegmensében Európában. Alacsony hierarchiánkkal és innovatív ötleteinkkel technológiai és ökonómiai szempontból rendkívül érdekes feladatokkal várjuk a képzett munkaerőt.

Beim Abspielen des Videos werden Daten an YouTube gesendet. Es gelten die Datenschutzerklärungen von YouTube und Hauff-Technik.

Miért a Hauff-Technik?

Munkahelyi légkör

Munkahelyi légkör

Cégünk számára kiemelten fontos a jó munkahelyi légkör. Azt szeretnénk, hogy munkatársaink jól érezzék magukat, és élvezzék a munkát. Csak így tudnak hatékonyan dolgozni és jól teljesíteni. A folyamatos növekedés ellenére családias munkahelyi légkört kínálunk – minden országhatáron túl. 

Biztonság és siker

Biztonság és siker

A folyamatosan növekvő vállalati sikerekkel biztos munkahelyeket nyújtunk. Ez egyben azt is jelenti, hogy munkatársaink részesülhetnek a társaság eredményében, valamint munkahelyi balesetbiztosítást és céges nyugdíjbiztosítási lehetőséget kínálunk nekik. 

Továbbképzés és karrier

Továbbképzés és karrier

Innovációs képességünk munkatársaink ötletein alapul. Ezért szeretnénk számukra a lehető legjobb támogatást nyújtani szakmai és személyes fejlődésükben. Egyénre szabott képzési programjainkkal mindegyik munkatársunk előbbre halad. 

Rugalmas munkaidő

Rugalmas munkaidő

Rugalmas, családbarát munkaidőnkkel és a túlóra-kompenzáció lehetőségével szabadidőt biztosítunk a család, barátok és hobbik számára.

 Egy picivel több

Egy picivel több

Az ergonomikus és egészséges munkakörnyezet állítható magasságú íróasztalokkal, egészséges ételekkel üzemi éttermünkben, az ingyenes gyümölcsök és még sok minden más ugyanúgy magától értetődő számunkra, mint a munkavállalói rendezvények, amelyekkel együtt ünnepeljük sikereinket. 

Telephely és épületek

Telephely és épületek

Elhelyezkedésünk optimális feltételeket biztosít a munkába járáshoz. A jó tömegközlekedési kapcsolat lehetővé teszi a megközelítést vonattal vagy busszal. De ha autóval érkeznek, munkatársaink akkor is mindig találnak parkolóhelyet, valamint ingyenes töltőállomásokat az e-autókhoz cégünk parkolójában.

1/2

Diákok és hallgatók

Vállalati kultúránkhoz szervesen hozzátartozik, hogy megfelelő, a sikeres pályakezdést megalapozó képzést biztosítsunk a fiataloknak. Az innováció mögött fegyelem és kontroll, ugyanakkor jó hangulat és motivált csapat rejtőzik, ezért kezdd gyakorlatodat a Hauff-Techniknél! Támogató kollégák és jó hangulatú munkahely vár. A változatosság és a kezdeményezés nem üres frázisok csupán, hanem mindennapjaink része. Felkészítünk a jövőre, és kihívást jelentő feladatokat biztosítunk korszerű munkakörnyezetben.

Diákok és hallgatók
#mivagyunkahaufftechnik

A Hauff-Technik Hungária Kft. technológiai fejlesztése Kazincbarcikán.