Menü öffnen
Suchen
Termékek
Vállalat
Kapcsolattartó partner
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

MINDIG. BIZTONSÁGOSAN. CÉLRAVEZETŐEN.

AZ EGYEDI HAUFF DIMENZIÓ

Köszöntjük a Hauff dimenzióban, mely összeköti a következő három piaci szegmensünket: PROJEKT, PARTNEREK, valamint KERESZTTÁRSULÁS ÉS IPAR. A Hauff dimenzió célravezető koordinációs rendszer, mely megkönnyíti az ügyfelek számára, hogy közvetlenül betekinthessenek az igényeiknek megfelelő termékportfólióba.

A szimbólum kiindulópontja és veleje a Solution World, amely összefutó egységként szemlélteti sokoldalú megoldásaink különböző alkalmazási területeit. Nem számít, milyen alkalmazás, milyen épület, milyen hálózat. A Hauff-Technik mindig a pontosan megfelelő megoldást nyújtja. Minden egy helyről szerezhető be.

Hauff Dimensionen

PARTNEREK

Kölcsönös kereskedelmi és képviseleti tevékenységet végzünk.

A megfelelő termékeket kínáljuk a szakkereskedéseknek, azaz akár falról, akár padlólemezről van szó, raktáron tarthatja a hozzáadott értéket biztosító, intelligens alkatrészeket. Kábelek és csövek esetén az univerzális tömítőrendszerek Hauff-partnerünkön keresztül gyorsan és egyszerűen elérhetők.

PROJEKT

A tervezéstől a gyártásig közvetlenül mi gondoskodunk az építkezésről.

Az Ön projektje fontos számunkra. Ezért segítséget nyújtunk az építészeknek, tervezőknek és építési hatóságoknak a tervezés során, és helyszíni tanácsadással segítjük a kivitelezésben résztvevő összes vállalat munkáját a kábelek és csövek szakszerű bevezetése és tömítése érdekében.

KERESZTTÁRSULÁS ÉS IPAR

Specifikus alkatrészekkel együtt standardizált termékmegoldásokat hozunk létre.

Az Ön termékei a mi tömítőrendszereinkkel kombinálva optimális komplett csomagot alkotnak az Ön ügyfelei számára. Akár házcsatlakozásról, akár trafóállomásról, akár biogáz- vagy szélerőműről van szó, mindegyik esetben talál megfelelő standard megoldást. Szükség esetén Önnel együttműködve az Ön termékeihez illeszkedő rendszermegoldásokat fejlesztünk.