Menü öffnen
Suchen
Region (hu)
Termékek
Vállalat
Kapcsolattartó partner
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

Building Packages XL

Building Packages XL

Eddig a Hauff-Technik szerelőcsomagja csak egy- és kétcsaládos házakhoz volt elérhető, mivel a házbevezetés mérete legfeljebb DN40-re korlátozta a vezeték keresztmetszetét. 
Az új XL szerelőcsomaggal mostantól nagyobb, több családos házak, valamint ipari épületek is kiszolgálhatók. Megnagyobbítottuk a házbevezetést és az ürescsőrendszert, hogy DN50-es vezetékátmérőt is biztosan le lehessen tömíteni. Mindegy, hogy áram-, víz- vagy gázvezetékről van szó, az újonnan összeállított tartalommal minden lefedhető az új XL szerelőcsomaggal. 

Az új csomag a szokásos módon tartalmaz egy nyersalkatrészt a padlólemezbe való közvetlen bebetonozáshoz a jól bevált Hauff-Technik hármas tömítőpánttal a biztos tömítéshez a padlólemezben. A módosítható telepítőberendezéssel az XL szerelőcsomag esetén is igazítható a magasság a kész padló szintjéhez. A tömítőelem a megfelelelő tömítés a 18 és 65 mm közötti külső átmérőjű ivóvíz- és elektromos vezetékekhez. A mellékelt, rugalmas, 10 m hosszú DN 110 védőcső kb. 8 méteres áthidalást tesz lehetővé. Így a védőcsőárok közvetlenül a védőcső lefektetése után visszazárható. Később gond nélkül lehet haszoncsöveket telepíteni. Az XL szerelőcsomagot a védőcsővégi tömítésre való zárómandzsetta teszi teljessé.