Menü öffnen
Suchen
Region (hu)
Termékek
Vállalat
Kapcsolattartó partner
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

Tűzvédelmi segítő képzés a Hauff-Techniknél

Tűzvédelmi segítő képzés a Hauff-Techniknél

Júniusban forróság volt a Hauff-Techniknél! Mert: Cégünk belső tűzvédelmi asszisztensei az elmúlt hetekben három időpontban, elméletben és gyakorlatban is képzést kaptak a tűz kezeléséről. 

Ezt általában háromévente kell elvégezni, ahogyan azt a munkavédelmi szakemberünk ajánlja. Az elméleti részben a jelenleg 32 tűzvédelmi segítő megismételte a tűz esetén történő biztonságos evakuálást, valamint a megfelelő gyülekezési pontokon a munkavállalók ellátását. Ezen túlmenően a segítők figyelmét felhívták arra, hogy biztosítani kell, hogy a tűzgátló ajtókat a normál működés során mindig zárva tartsák, és hogy a menekülési és mentési útvonalakat szabadon tartsák. 

Mindenki számára valószínűleg a gyakorlati rész volt a csúcspont: Itt a tűzoltó készülék kezelését gyakorolták. Annak érdekében, hogy megfigyelhessük a lángok kialakulását a szél viselkedésével kölcsönhatásban, hogy megérezzük a tűzoltó készülék súlyát, és hogy elveszítsük a tűztől való félelmet, egy nagyobb lángot hoztak létre, amelyet el kellett oltani. 
Ezután minden tűzvédelmi asszisztens kipróbálhatta magát, és végül elmondhatjuk: vészhelyzetben mindenki pontosan tudja, mit kell tennie!