Menü öffnen
Suchen
Region (hu)
Termékek
Vállalat
Kapcsolattartó partner
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

Racionalizálás az optikai szálak bővítésében - a G-Box-szal

Racionalizálás az optikai szálak bővítésében - a G-Box-szal

A "Száloptikai bővítés újragondolva" mottóval összhangban újragondoljuk a hálózatbővítés meglévő eljárásait és folyamatait, és a G-Box segítségével megkezdjük a munkafolyamatok és folyamatok racionalizálását.

Jelenleg a bővítési területeken a szükséges csatlakozási arányokat egyes esetekben még csak most érik el, és egyes esetekben az alacsony csatlakozási arányok miatt a fejlesztési területek már az építkezés megkezdése előtt is gazdaságtalanná válnak a nagy hálózatüzemeltetők számára. Még a nagyon kellemesen magas, 60% feletti csatlakozási arányok ellenére is a házak 30-40%-a csak évekkel a bővítési intézkedés után jelentkezik. Ezek a "későn érkezők" jelentős erőfeszítéseket és aránytalanul magas költségeket okoznak. Az új fejlesztési terület és a kapcsolódó ingatlanok útjának szükséges újbóli feltárása szintén a helyi hatóságok értetlenségéhez és nem utolsósorban a lakosok bosszúságához vezet. 
 
Gyorsabb, egyszerűbb és költséghatékonyabb tehát a három fő cél, amelyet a 
G-Boxot folytatják. E célok elérése érdekében újra kell gondolni a hagyományos megközelítést. 
Pontosan itt lép be az új, innovatív csatlakozási koncepció. A G-Box egy földalatti optikai átviteli pontot képez magán- vagy közterületeken, és a 3. hálózati szintet 3 A és 3 B részre osztja. Ez az új megközelítés segít a mélyépítés és a hálózatépítés amúgy is korlátozott erőforrásainak optimális felhasználásában, az építési intézkedések felgyorsításában és a hálózatépítési intézkedés tervezhető módon történő befejezésében.