Suchen
Region (hu)
Termékek
Vállalat
Fókuszban
Kapcsolattartó partner
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

A jövő bátorságból van

A jövő bátorságból van
A Hauff-Technik tovább írja sikertörténetét, és meghatározza az irányt erre az évtizedre - még vagy különösen a változékony időkben.

Senki sem tekinthet a jövőbe. Még a Hauff-Technik GmbH & Co. ügyvezető igazgatója, Dr. Michael Seibold sem. KG. De felvázolhatja azt az utat, amelyen a vállalat haladni akar. Egy olyan út, amely egyrészt bátor, másrészt biztonságot kell nyújtania a meglévőknek, de amelyet a kihívások tiszteletben tartása is jellemez.

Hogyan folytatódhat a Hauff-Technik sikertörténete?

Ha egy növényt szaporítani akarsz, akkor dugványokat kell venned és osztanod kell. Az anyanövény újra összeszedi minden erejét, és önmagára koncentrál. A zsenge új palánták elegendő tápanyagot kapnak az új cserépben ahhoz, hogy növekedni tudjanak, és nagyra és erőssé váljanak.
A Hauff-Technik GRIDCOM leányvállalat már most mutatja az első virágait, de a következő néhány évben várhatóan képes lesz egészségesen bővíteni infrastrukturális üzletágát. Ehhez térre van szükség. A Rosenberg telephelyen nem áll rendelkezésre hely. Legalábbis nem az alapszekrények és a köztes elosztók gyártásához.
Most a Hauff-Technik saját palántákat is nevel, leányvállalatokat alapítva a Közel-Keleten, Svájcban vagy akár az Egyesült Királyságban. Az anyavállalattól származnak, ugyanazt a genetikát hordozzák, de ahhoz, hogy tovább növekedjenek, egy bizonyos ponton szét kell választani és át kell ültetni őket.

A növekedésnek térre van szüksége

A Hauff-Technik GRIDCOM már messze túllépte kapacitásának határait a termelés és a raktárterület tekintetében, ezért gyorsan kellett cselekedni. A vállalat nemzetközi környezetben is folyamatosan növekszik, és egyre több helyre van szüksége.
Annak érdekében, hogy az összes növény egészségesen növekedhessen, és az eredeti üzem ismét teljes mértékben bővülhessen, 2022. augusztus 1-jén a gyártócsarnokokat, 2023. május 1-jén pedig a szomszédos irodaépületet bérlik ki új telephelyként a neves Mayer Group Heidenheimben található telephelyén. A hermaringeni telephely továbbra is a Hauff-Technik GmbH & Co. KG.
Az első Hauff-Technik GRIDCOM szekrények már 2022 negyedik negyedévében elkészülnek 2500 négyzetméternyi gyártási területen.
További 2000 négyzetméternyi irodaterület áll rendelkezésre egy régóta tervezett ügyfélközpont és a Hermaring telephely alkalmazottai számára. Azonban csak 2023 végén fog ide gurulni a költöztető kocsi.
"Gyorsan kellett cselekednünk" - mondja Thomas Kölle meghatalmazott és projektvezető - "a jelenlegi helyzetben egy új épület nem igazán jöhet szóba".
"És örömmel költözünk vissza a vállalat részeivel oda, ahonnan a Hauff-Technik sikertörténete ered - Heidenheimbe" - teszi hozzá Dr. Michael Seibold ügyvezető igazgató. A cégalapító Werner Hauff 1955-ben állította fel első fröccsöntőgépét a heidenheimi koncertteremben. Most a cég visszatér - legalábbis az új kis növényeivel.